Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki in dijakinje!

Za vami je zaključek še enega šolskega leta, ki pa se ni odvijal tako kot prejšnja leta. Gre za posebno, nepričakovano, drugačno šolsko leto 2019/2020, ki ga je žal okronalo obdobje korona virusa. Skupaj smo premagali začetne tegobe in težave, prebrodili vse izzive in na koncu zmagali! V tem času ste stkali prijateljstva, prejeli mnogo znanja, novih idej, izkušenj in ni vam bilo lahko, ko smo čez noč ostali brez stikov…. Zmogli smo, skupaj nam je uspelo!

Iskrene čestitke, dragi dijaki in dijakinje ter vsi moji spoštovani sodelavci – izjemno pohvalo si zaslužite za dosežke, ki so odraz izjemnega dela, vztrajnosti, poguma in  jeklene volje. Dokazali smo, da lahko uspešno zaključimo šolsko leto tudi z izobraževanjem na daljavo. Nekaterim je malo zmanjkalo do uspešnosti, samo še ena stopnička, katero verjamem, da boste prestopili in uspeli.

Sedaj je vse za vami in nami, pogumno gremo naprej in »skoraj« nič nas ne more presenetiti jeseni. Vsaj želimo si tako.

Želim si, da se septembra vidimo na šolskih hodnikih in se pozdravimo, nasmejimo in si zaželimo še eno uspešno šolsko leto.  Zaslužene počitnice so pred vami, izkoristite jih pametno, privoščite si stvari, katere niste imeli možnosti med šolskim letom, preberite kakšno dobro knjigo, sprehajajte se, smejte, plešite, …. Uživajte! Vse to vam želim.

In kot je rekel Albert Einstein: »Ne pozabite, da so čudovite stvari, ki se jih učite v šoli, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke.«

Dragi moji, želim vam vse dobro in srečno!

Vaša ravnateljica, Elizabeta Hernaus Berlec

 

 

Šolska proslava ob zaključku pouka

S klikom na spodnjo povezavo si lahko ogledate šolsko proslavo, ki so jo pripravili in posneli naši dijaki pod mentorstvom Mojce Majerle ter tehnično pomočjo Mencin Raya.

šolska proslava

(Skupno 254 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost